2020 güçstroke için ürünler (2)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
EU-20 MODEL ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KAFES

EU-20 MODEL ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KAFES

Kafesler, yer hareketlerinden etkilenmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Her 60 cm'de 2 mm kalınlığında bir kafes ayağı ve bu ayakların altına yerleştirilmiş geniş ayaklı pedler bulunmaktadır. Ayrıca, kafes sistemi her 10 ayakta bir çelik çekme kalıpları ile sabitlenmiştir. Bu sayede maksimum dayanıklılık kazanan sistem, platform olmadan 8 kat, platform olmadan 12 kat monte edilebilir.